Besteedt u te veel tijd aan uw administratie? Loopt u inkomsten mis omdat u al uw energie in het papierwerk van uw KMO steekt? Ontdek dan de vele voordelen van onze administratieve en organisatorische ondersteuning op maat. Met IlsAssist krijgt u opnieuw tijd om te doen waar u écht goed in bent.

Administratieve ondersteuning op maat van uw bedrijf

Flexibiliteit is een van onze grote troeven

Email- en agendabeheer, offertes opmaken en nabellen, de administratie omtrent aan- en verkoopfacturen, betalingen uitvoeren, … uit ervaring weten we dat administratie veel taken omvat.

Elke onderneming heeft zo zijn eigen manier van werken op dit gebied. Flexibiliteit is dan ook één van onze grote troeven.

Kiest u voor administratieve ondersteuning van IlsAssist, dan gaan we eerst met elkaar in gesprek om samen te kijken naar uw behoeften. We focussen ons op de meest dringende taken die u niet noodzakelijk zelf hoeft te doen. Vervolgens breiden we dit pakket uit op basis van uw wensen.

Administratieve ondersteuning

Omdat administratie erg persoonlijk en vertrouwelijk is, werken wij graag bij u op locatie. Dit heeft als voordeel dat we direct toegang hebben tot uw softwaresystemen. Door onze uitgebreide en jarenlange ervaring hebben wij ook de nodige kennis op dit gebied. Wij kunnen daardoor vlot worden ingezet binnen uw bedrijf.

Verkiest u zich toch te laten helpen op afstand? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Mits een goede overdracht van taken en het opzetten van de nodige systemen, zorgen wij ervoor dat alles perfect verloopt achter de schermen van uw bedrijf.

Event organisatie uitbesteden

Staat de organisatie van een workshop, seminarie, klantevent op de planning en heeft u niet de nodige kennis of tijd om dit zelf te regelen? Ook hiervoor bent u bij IlsAssist aan het juiste adres.

Het geheim van het succes zit in onze aanpak. We luisteren eerst naar uw wensen en stellen dan een draaiboek op. Nadat alles onderling uitgeklaard is, gaan we aan de slag. We coördineren de locatie, sprekers, catering, uitnodigingen en noem maar op. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en we houden u steeds op de hoogte van de voortgang.

De dag zelf kunt u samen met uw gasten volop genieten, terwijl wij alles voor u regelen.

Waarom samenwerken met IlsAssist?

Naast onze flexibiliteit en jarenlange ervaring zijn er nog een aantal andere redenen om voor ons te kiezen:

  1. “IlsAssist is in the house” … dan is alles onder controle;
  2. Samenwerken op vlak van administratieve ondersteuning, kan al vanaf 4 uur per week;
  3. U betaalt enkel de gewerkte uren. In geval van ziekte of vakantie, dient u dus uiteraard niets te betalen;
  4. IlsAssist beschikt over een serieuze dosis organisatietalent waarop u beroep kunt doen;
  5. U bent er zeker van dat uw zaken stipt worden opgevolgd.

Met ons kiest u voor een persoonlijke aanpak

Wij zijn daarnaast zeer nauwkeurig en resultaatgericht. Door met ons samen te werken kiest u voor een persoonlijke aanpak en een volledige ontzorging op maat van uw bedrijf.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ondersteuning of bent u benieuwd naar ons voorstel op maat? Contacteer ons dan. Wij zetten onze tanden graag in uw administratie en organisatie!

NEEM CONTACT OP


Klantengetuigenissen


Onze referenties