Besteedt u te veel tijd aan uw administratie? Loopt u inkomsten mis omdat u al uw energie in het papierwerk van uw KMO steekt? Ontdek dan de vele voordelen van onze administratieve ondersteuning op maat. Met IlsAssist krijgt u opnieuw tijd om te doen waar u écht goed in bent.

Administratieve ondersteuning op maat van uw bedrijf

Flexibiliteit is een van onze grote troeven

Van e-mailbeheer tot het opstellen en opvolgen van offertes, uit ervaring weten we dat administratie veel taken omvat. Elke onderneming heeft zo zijn eigen manier van werken op dit gebied.

Kiest u voor administratieve ondersteuning van IlsAssist, dan gaan we eerst met elkaar in gesprek om samen te kijken naar uw behoeften. We focussen ons op de meest dringende taken die u niet noodzakelijk zelf hoeft te doen. Vervolgens breiden we dit pakket uit op basis van uw wensen.

Administratieve ondersteuning

Omdat administratie erg persoonlijk en vertrouwelijk is werken wij graag bij u op locatie. Dit heeft als voordeel dat we direct toegang hebben tot uw softwaresystemen. Door onze uitgebreide en jarenlange ervaring hebben wij ook de nodige kennis op dit gebied. Wij kunnen daardoor vlot worden ingezet binnen uw bedrijf.

Waarom samenwerken met IlsAssist?

Naast onze flexibiliteit en jarenlange ervaring zijn er nog een aantal andere redenen om voor ons te kiezen:

  1. Samenwerken kan al vanaf 4 uur per week of voor een specifiek project;
  2. Geen kosten voor een vast dienstverband, u betaalt alleen de gewerkte uren;
  3. U bent er zeker van dat uw zaken stipt worden opgevolgd.

Met ons kiest u voor een persoonlijke aanpak

Wij zijn daarnaast zeer nauwkeurig en resultaatgericht. Door met ons samen te werken, kiest u voor een persoonlijke aanpak en een volledige administratieve ontzorging op maat van uw bedrijf.

Meer informatie

Wilt u meer weten over administratieve ondersteuning of bent u benieuwd naar ons voorstel op maat? Contacteer ons dan. Wij zetten onze tanden graag in uw administratie!

NEEM CONTACT OP


Klantengetuigenissen


Onze referenties