Klanten die te laat of niet betalen. Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken. De relatie met uw klant is belangrijk en die wilt u uiteraard niet op het spel zetten. Debiteurenbeheer is voor veel bedrijven dan ook een vervelende taak. Daarom kunt u uw debiteurenbeheer aan ons uitbesteden, zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan andere taken.

Debiteurenbeheer uitbesteden: volledige ontzorging

Debiteurenbeheer uitbesteden? Het loont!

Klanten met openstaande facturen opbellen is tijdrovend en kan bovendien veel stress opleveren. Maar het kan wel degelijk een risico vormen voor de cashflow van uw onderneming.

Kiest u voor IlsAssist, dan kiest u voor een volledige ontzorging op het gebied van uw debiteurenbeheer. Betaalt uw klant niet op tijd? Dan bellen we hem met de vraag om de openstaande factuur zo snel mogelijk te voldoen. Spelen er andere zaken? Ook dan nemen wij de communicatie op ons en kunt u zich met een gerust hart bezig houden met andere zaken.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Door jarenlange ervaring in de banksector weten we hoe gevoelig het debiteurenbeheer uitbesteden soms kan liggen. We werken dan ook graag bij u op locatie en gaan uiterst discreet en vertrouwelijk om met alle informatie doorheen het hele proces.

Ook crediteurenbeheer mogelijk

Onze samenwerking is daarbij gebaseerd op wederzijds vertrouwen

Soms kan het zijn dat het even niet loopt zoals u zou willen. Minder inkomsten of andere oorzaken kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf even wat minder geld ter beschikking heeft. Ook in dat soort situaties staat IlsAssist voor u klaar. Samen plannen we de openstaande betalingen in. En indien nodig nemen we contact op om een regeling te treffen.

Wil u graag meer informatie? Contacteer ons nu! Samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen om ervoor te zorgen dat u of uw medewerkers extra tijd kunnen vrijmaken voor taken die uw bedrijf vooruit helpen.

NEEM CONTACT OP


Klantengetuigenissen