Bent u op zoek naar professionele hulp om een bedrijfsevenement of -feest te organiseren? Dan bent u bij IlsAssist aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw workshop, seminarie, klantevent of personeelsfeest tot in de puntjes wordt geregeld. Uw event organisatie is bij ons in goede handen.

De voordelen van een bedrijfsevenement

Het is echter wel belangrijk voor uw bedrijf

Event organisatie is geen makkelijke opdracht. U moet aan allerlei zaken denken, creatief en origineel zijn en ook nog met het budget rekening houden. Vaak is er hier geen tijd voor. Mits een goede organisatie kan het veel voordelen hebben, het:

  • Geeft de teamspirit onder uw medewerkers een boost;
  • Verhoogt uw naamsbekendheid en genereert meer leads;
  • Versterkt het imago van uw bedrijf;

Laat daarom de organisatie over aan IlsAssist. Het geheim van het succes zit in onze aanpak. We stellen allereerst een draaiboek met u op. Samen bekijken we wat het doel is van uw evenement, wat de resultaten zijn die u voor ogen heeft, wie de genodigden zijn en wat het mag kosten.

event organisatie

Event organisatie tot in de kleinste details

Na het opstellen van dit draaiboek gaan we aan de slag met de organisatie van het evenement. We coördineren de locatie, sprekers, catering, uitnodigingen en noem maar op. Alles wordt tot in de kleinste details voor u geregeld.

Uiteraard houden wij u steeds op de hoogte van de voortgang

We zorgen vervolgens op de dag zelf dat uw gasten hartelijk ontvangen worden en met een goed gevoel het event verlaten. Ten slotte evalueren we samen met u of het event in overeenstemming was met uw verwachtingen en of u tevreden bent met het resultaat.

Meer informatie

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een evenement door ons laten organiseren? Contacteer ons dan. Wij helpen u graag om van uw event een onvergetelijke ervaring te maken.

NEEM CONTACT OP


Klantengetuigenissen


Onze referenties