Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw administratiedebiteurenbeheer of bij de organisatie van een bedrijfsevenement? Of het nu gaat om het opvolgen van offertes, opmaken van facturen of het organiseren van een workshop, bij IlsAssist bent u aan het juiste adres.

Uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor verschillende ondernemingen

Sedert 2016 zijn we begonnen met het aanbieden van ondersteuning op maat en zijn sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor verschillende ondernemingen. Bij elke samenwerking die wij aangaan hebben wij dan ook de volgende waarden hoog in ons vaandel staan:

  1. Verantwoordelijkheid;
  2. Flexibiliteit;
  3. Engagement;
  4. Nauwkeurigheid.

Werken volgens een vaste structuur

We streven naar verhogen van de efficiëntie en volgen proactief de resultaten op

We starten steeds met een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we samen uw noden van ondersteuning en het uit te voeren takenpakket. We zijn daarnaast zeer flexibel en passen ons met veel plezier aan naar uw manier van werken. Dankzij onze ervaring hebben wij ook kennis van verschillende soorten software. Dit zorgt ervoor dat wij ons snel thuis voelen in uw bedrijf.

Een groot voordeel van onze werkwijze is ook dat u geen extra personeel hoeft aan te werven. U betaalt alleen het aantal uren dat er gewerkt is en u bent er bovendien zeker van dat uw zaken stipt worden opgevolgd. We werken namelijk via een vaste en doeltreffende structuur.

Wie zijn wij?

Zaakvoerster Ilse De Greef is de drijvende kracht achter IlsAssist. Na 21 jaar in verschillende functies bij een internationale bank te hebben gewerkt, vond ze het tijd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Ze volgde haar hart en startte in 2016 IlsAssist op.

Met haar betrokkenheid en haar talent voor organisatie is het ondersteunen van ondernemingen een job die haar op het lijf geschreven is. Een persoonlijke klik, een positieve ingesteldheid en wederzijds vertrouwen zijn voor haar heel belangrijk… en natuurlijk een tevreden klant.

NEEM CONTACT OP


Klantengetuigenissen