Krijgen bepaalde projecten binnen uw bedrijf niet genoeg aandacht en blijven ze daardoor te lang liggen? Of is de coördinatie van bepaalde werkzaamheden niet gegaan zoals u voor ogen had? Dan bent u bij IlsAssist aan het juiste adres. Wij zorgen voor een vlotte projectcoördinatie, waarbij wij nauwkeurigheid en stiptheid hoog in ons vaandel dragen. Zo kan u zich met een gerust hart toeleggen op uw core business.

Projectcoördinatie van A tot Z

Wij zorgen voor de uitvoering en bijsturing daar waar nodig

Voordat we beginnen met het coördineren van een project is het van belang om samen met u een doelstelling te formuleren en uw budget vast te leggen. Vervolgens gaan wij rond de tafel zitten met de betrokken medewerkers en maken aan de hand daarvan een projectoverzicht en -planning op. Daarna zorgen wij voor de uitvoering en bijsturing.

Uiteraard houden wij u tijdens het project regelmatig op de hoogte van de vorderingen zodat u heel goed kan volgen wat de stand van zaken is. Na afloop van het project evalueren wij samen met u of de doelstelling naar behoren is gehaald.

Administratieve ondersteuning

De kracht van IlsAssist

Met ons kiest u voor jarenlange ervaring

Wanneer u ervoor kiest om uw projectcoördinatie uit te besteden aan IlsAssist, kiest u voor jarenlange ervaring. Wij weten als geen ander dat timemanagement van cruciaal belang is.

Verder is het belangrijk om op de juiste manier te communiceren binnen een project. Heldere afspraken, opvolging en rapportage zijn daarbij van groot belang. Dat is nu net de kracht van IlsAssist. Wij verliezen geen enkel detail uit het oog. Op deze manier doen wij er alles aan om uw project te laten slagen.

Meer informatie over projectcoördinatie

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw projectcoördinatie en bent u benieuwd naar ons voorstel op maat? Neem dan snel contact met ons op. Samen bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

NEEM CONTACT OP


Klantengetuigenissen